onsdag 8 februari 2012

Tandläkarbesök

Idag har jag varit hos tandläkaren, eller egentligen tandhygienisten. Hon ställde massa frågor om mina sockervanor och om jag borstade tänderna. Pappa sa att jag bara dricker vatten och borstar tänderna varje morgon och kväll. Det var en hel massa som man inte fick dricka. Mjölk t ex. Men jag tycker det är rätt gott när jag vaknar på småtimmarna och magen kurrar, så lite får hon nog ge sig, den där hygienisten. Jag fick välja en egen tandborste och så fick jag en tub tandkräm. Pappa fick en broschyr.
Jag har fyra tänder nu.


Sen fick jag följa med till Nybergs och hämta nån liten metallsak (som jag inte fick smaka på) för att byta stereo i bilen. Jag somnade på vägen, men sen åkte vi upp till mammas jobb och jag fick följa med på lunch där jag fick wallenbergare med potatismos och lingon (som man säkert inte heller får äta). Sen drack de kaffe på Kahls och jag tuggade på mammas nycklar.


Nu ska jag sova middag en stund.../I

1 kommentar:

Jasmine sa...

Hej Inez, det är Norrlandskompisen Ebba som skriver dig några rader.

Har du redan besökt tandläkaren? Var det läskigt? Än har jag inte fått någon tid och lika glad för det är jag! :)

Mamma säger att din mamma säger att du är lika klängig och hängig som jag är? Visst är det kul att gå dem lite på nerverna? Allra bäst gillar jag att vara gnällig när mamma är trött och stressad, hon blir som så tokig på mig då! :)

Hoppas att du och din familj har det bra i Jönköping Inez. Vad fin du är på bilden!

Kram från Ebba